lifewithstyleblog.blogspot.com |
Perentaartje
Voor 4 personen, 116 kcal
-
2 vellen bladerdeeg (diepvries)
-
2 rijpe handperen
-
2 eetlepels suiker
-
1 eetlepel frambozenjam, warm
-
Poedersuiker
Bereidingswijze
Verwarm de over voor op 200 graden. Zet de vellen deeg aan elkaar tot
een vierkant. Zet de randen aan elkaar met een beetje water en druk de naden
goed dicht. Beleg een kleine vorm van circa 20 cm met het deeg. Vouw de punten
een beetje naar binnen terug. Schil de peren en verwijder het klokkenhuis. Snijd
de peren in plakken en beleg het deeg met de plakken peer. Bestrooi de peer met
de suiker. Zet het taartje circa 15 minuten in de oven tot het deeg gaar is.
Laat de taart eerst even afkoelen, bestrijk hem dan met de warme jam en snijd
er 4 punten van. Bestrooi het geheel met poedersuiker.
Liefs, Chantal
Geen opmerkingen:
Een reactie posten